Over ons 
familiebedrijf
vakmanschap
proces

Het moet perfect zijn, top op de milimeter!
Bij Barthen Keuken Design draait alles om jouw wensen en dromen. Een modern, zwevend of een tijdloos design: bij Barthen Keuken Design vind je het allemaal. Wij vertellen je dan ook graag wie wij zijn en wat onze werkwijze is. Kom je gezellig langs in onze showroom in Leiden?

Een echt familiebedrijf

Welkom bij Barthen Keuken Design, jouw exclusieve keukenwinkel in het hart van Leiden. Ons familiebedrijf, opgericht in 1987, is geworteld in vakmanschap en passie voor keukens. Sinds 2014 wordt het bedrijf met liefde en toewijding gerund door Sidney en Rachael, die het stokje hebben overgenomen van André en Ria.

Sidney, die sinds 1993 werkzaam is in het bedrijf, beschikt over een schat aan kennis en ervaring in de keukenbranche. Rachael, met haar oog voor kleuren en stijl, begeleid je graag persoonlijk bij het maken van de perfecte keuze voor keukenapparatuur en -materialen.

Of je nu houdt van een minimalistische, strakke uitstraling of van een sfeervolle keuken, bij ons vind je altijd iets unieks. Onze keukens voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen van LEICHT en bieden duizenden mogelijkheden in kleuren en materialen. Onze expertise en aandacht voor detail zorgen ervoor dat jouw keuken een echte blikvanger wordt!

Maak een afspraak en kom gezellig langs

Samen met jou gaan wij de uitdaging aan om je droomkeuken te ontwerpen. Door onze jarenlange ervaringen en professionalisme op het gebied van keukendesign weten wij als geen ander wat er komt kijken bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Op zoek naar inspiratie of toe aan een nieuwe keuken? Maak dan gerust eens een afspraak. Wij voorzien je graag van goed advies en een lekker kopje koffie!

Een unieke beleving in De Meelfabriek

Sinds 2024 zijn wij trots gevestigd in een van de meest iconische locaties van Leiden: De Meelfabriek. Dit industriële complex, bestaande uit tien rijksmonumenten en vier nieuwbouwpanden, biedt een bijzondere mix van wonen, werken en winkelen. Tussen de sfeervolle kantoren, levendige horeca en moderne appartementen, vind je onze prachtige showroom.

Gelegen aan de Oosterkerkstraat 11, nodigen wij je uit om de sfeer van De Meelfabriek te komen proeven. Onze showroom is een plek waar je niet alleen geïnspireerd raakt door de nieuwste trends en stijlen, maar waar je je ook thuis voelt door onze warme en persoonlijke benadering. Wij kijken ernaar uit je te ontvangen en samen te werken aan de keuken van je dromen!