Voor een 
sfeervolle 
exclusieve 
smaakvolle 
keuken

Hoogkwalitatieve keukens met de beste prijs-prestatieverhouding...
Sinds meer dan 80 jaar zorgt LEICHT met hoogkwalitatieve keukens voor furore. Elke keuken wordt pas tot leven gewekt door het uitgekiende samenspel van alle componenten, door de virtuoze compositie van materiaal, kleur, architectuur en licht!

Hoogwaardige kwaliteit keukens

Bij ons vindt u de exclusieve keukens van het gerenommeerde merk LEICHT. Al sinds jaar en dag creëren zij inbouwkeukens die uitblinken in design en functionaliteit. Met LEICHT keukens realiseren keukenliefhebbers hun ultieme droomkeuken.

LEICHT keukens worden ontwikkeld met oog voor de nieuwste markttrends en vooral de wensen van onze klanten. Of u nu kiest voor een modern of tijdloos ontwerp, een LEICHT keuken vormt altijd het hart van uw huis, waar gezinnen graag samenkomen en gasten zich direct thuis voelen.

Dankzij de onbegrensde mogelijkheden kunnen we keukens creëren die perfect aansluiten bij uw persoonlijke ideeën en wensen. Ontdek de hoogwaardige kwaliteit en het unieke design van LEICHT keukens in onze showroom en ervaar hoe wij uw keukenidealen tot leven kunnen brengen.

Het mooiste high-end keukendesign voor thuis

Met aandacht voor detail en vakmanschap worden onze keukens vervaardigd om niet alleen een praktische kookruimte te zijn, maar ook een warme en uitnodigende plek waar u graag tijd doorbrengt. LEICHT keukens zijn ontworpen om de perfecte balans te vinden tussen luxe en comfort.

Waarom kiezen voor LEICHT?

LEICHT begon als een bescheiden timmerbedrijf dat in de jaren ’30 klassieke keukenbuffets maakte. Vandaag de dag is het uitgegroeid tot een van de grootste producenten van hoogwaardige keukens in Duitsland. Functionaliteit en duurzaamheid staan centraal in hun ontwerpen, wat resulteert in keukens die niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch en duurzaam.

Onze samenwerking met LEICHT biedt ons de vrijheid om uw keuken volledig op maat te ontwerpen. Dit betekent dat we uw droomkeuken kunnen realiseren, aangepast aan uw specifieke wensen en behoeften. Met LEICHT haalt u niet alleen een keuken in huis, maar een centraal punt waar functionaliteit en esthetiek samenkomen in een tijdloos design.