Voor een 
sfeervolle 
exclusieve 
smaakvolle 
keuken

Kookpitten direct op het aanrechtblad...
Losse kookpitten rechtstreeks geplaatst op je favoriete aanrechtblad. Of je nu kiest voor stoer beton, modern roestvrij staal of krachtig keramiek. Eindelijk voldoende ruimte voor je pannen en altijd een keuken om trots op te zijn!

Ambacht van Nederlandse bodem

PITT Cooking, een oer-Hollands product. Het begon allemaal met een intensieve testfase op een bescheiden zolderkamer, te midden van een strijkplank en een wasmachine. Zes jaar van toewijding en innovatie later, groeide dit bescheiden begin uit tot een wereldwijd fenomeen.

PITT Cooking is synoniem geworden met hoogwaardige kwaliteit en vernuftig design. Gedreven door passie en toewijding streeft PITT Cooking ernaar om de perfecte kookbeleving te creëren. Inspiratie wordt gevonden in de beperkingen van traditionele kookplaten, waardoor slim gebruik van ruimte mogelijk is en je eindelijk voldoende plek hebt voor al je pannen.

Of je nu wilt sudderen, braden of wokken, de krachtige branders van PITT Cooking zijn niet alleen blikvangers, maar ook de belichaming van perfecte technologie.

De perfecte combinatie van functie en design

Efficiënt koken, op krachtig vuur en eindelijk voldoende ruimte voor je pannen. Dankzij de tijdloze uitstraling is PITT Cooking in ieder type keuken toepasbaar: van modern tot klassiek. De zwarte, gietijzeren branders zullen altijd bij je favoriete keukenstijl passen. Laat PITT Cooking je keukenervaring verrijken met de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek.

Praktisch en elegant

PITT Cooking heeft een collectie waar praktisch en elegant samenkomen in een assortiment van 31 verschillende modellen. Dit biedt een breed scala aan mogelijkheden om jouw ideale kookopstelling samen te stellen.

PITT Cooking biedt verschillende modellen losse branders, zodat je de flexibiliteit hebt om de indeling van je kookplaat naar wens aan te passen. Deze branders zijn verkrijgbaar in diverse maten en vormen, waardoor je kunt kiezen wat het beste past bij jouw keukenindeling en kookstijl.

Je hebt de keuze uit verschillende opstellingen, variërend van een compacte 2-pits configuratie tot een ruime 6-pits opstelling. Of je nu een kleine keuken hebt of juist veel ruimte tot je beschikking, er is altijd een opstelling die bij jouw behoeften past.

Kom PITT Cooking zelf ontdekken in onze showroom in Leiden!