Flybridge by Barthen 

Een eyecatcher in je woning! Een uniek zwevend design
Flybridge By Barthen is een uniek ontworpen kookeiland, waarvan een (groot) gedeelte zwevend is. Het geheel krijgt hierdoor een enorm ruimtelijk effect. Een flybridge kookeiland is volledig aanpasbaar aan jouw persoonlijke smaak en behoeften. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Een ruimtelijk effect

De Flybridge By Barthen keukens zijn een revolutionaire benadering van het traditionele kookeiland. Met een opvallend ontwerp, waarbij een groot gedeelte van het kookeiland zwevend is, creëert een flybridge een ongeëvenaard ruimtelijk effect in jouw interieur. Dit innovatieve concept zorgt niet alleen voor een indrukwekkende uitstraling, maar biedt ook praktische voordelen zoals extra vloerruimte.

De Flybridge By Barthen wordt alleen gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige materialen. Ons vakmanschap staat garant voor perfectie in elk aspect van jouw keuken, van de nauwkeurig afgewerkte zwevende delen tot een solide basisconstructie.

Wil je de unieke eigenschappen van de flybridge keukens zelf ervaren? Wij nodigen je van harte uit om een afspraak te maken en onze exclusieve showroom in Leiden te bezoeken om de kwaliteit en het innovatieve karakter van de flybridge keukens zelf te ontdekken.

Projecten