Voor een 
sfeervolle 
exclusieve 
smaakvolle 
keuken

De Quooker kraan: een ware revolutie...
In veel keukens wordt hij inmiddels geplaatst; de Quooker. De kraan die direct kokend water levert. Kraan op het aanrecht, reservoir in het kastje eronder. Een 100% Nederlandse uitvinding die de wereld verovert. Zonder een Quooker is je keuken niet compleet!

Ieder huis een Quooker

Maak kennis met de Quooker, de revolutionaire kokend-waterkraan die elk huis complementeert. Deze innovatieve kraan bestaat uit een stijlvolle kraan op het aanrecht en minstens één reservoir voor kokend water onder het aanrecht. Of je nu kiest voor een kokend-waterkraan met een bijpassende mengkraan, of de Quooker Fusion – één kraan voor warm, koud en kokend water – de mogelijkheden zijn eindeloos.

Met de Quooker Cube geniet je zelfs van bruisend en gefilterd water, direct uit de kraan! Alle Quooker-kranen zijn ontworpen met veiligheid en gemak in gedachten, en zijn verkrijgbaar in verschillende moderne finishes zoals zwart, rosé koper, goud en meer. Voeg een vleugje luxe en functionaliteit toe aan je keuken met een Quooker kraan, en ervaar het gemak van direct kokend water binnen handbereik.

De kraan voor warm, koud en kokend water

Quooker is een volledig Nederlandse uitvinding die de wereld heeft veroverd. Quooker is niet zomaar een merk, het is het bekendste merk als het gaat om kokend waterkranen. Met een rijke geschiedenis en een passie voor innovatie, heeft Quooker zich gevestigd als dé expert op het gebied van direct kokend water in de keuken.

Energiebesparend

Laat die misvattingen maar varen! De Quooker is niet alleen een genie in het verstrekken van direct kokend water; het is ook een kampioen in energie- en waterbesparing.

Dankzij de hoog vacuümisolatie van de Quooker is het stand-by verbruik minimaal, slechts 5 cent per dag. Dit betekent dat je jezelf geen zorgen hoeft te maken over onnodig energieverbruik wanneer je niet actief gebruikmaakt van de kraan. Bovendien is de Quooker COMBI de absolute koning op het gebied van zuinigheid als het gaat om warm- en kokendwaterverstrekking in jouw keuken.

Met de Quooker kun je genieten van het comfort en gemak van direct kokend water, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Laat de Quooker jouw partner zijn in energiebesparing en ontdek hoe slim en efficiënt je keuken kan zijn!